“Ik wil iets betekenen voor pleegkinderen” – Brahim

Sorry, your browser does not support inline SVG.
brahim

Brahim

“Als ervaringsdeskundige wil ik later heel graag iets betekenen voor pleegkinderen. Zij hebben het vaak niet makkelijk. Ik wil hen helpen. Daarom werk ik hard om mijn diploma te halen. Daarmee wil ik uiteindelijk de opleiding tot pedagogisch medewerker volgen.

 

“Ben benieuwd wat ik tijdens mijn stage precies ga leren”


Doorzetten

De school is leuk en gezellig. De docenten stimuleren en inspireren ons. Zoals mijn docente verzorging. Dat motiveert me om door te zetten. Morgen start mijn stage in een verzorgingshuis. Ik ben benieuwd wat ik daar precies ga leren. Ik heb inmiddels een rondleiding gehad en diverse mensen gesproken. De stagedagen zijn best lang, maar ik ga mijn best doen om gewoon door te gaan.

 

Gewoon weer opstaan

Ik vond het altijd lastig om hulp te vragen of accepteren. Nu besef ik dat ik soms gewoon een beetje hulp nodig heb. De docenten hier zijn altijd bereid om je te helpen. Ik heb ook een hele fijne mentor. Ze helpt me om mijn hoofd leeg te maken. Dat geeft rust. Bovendien zijn docenten altijd positief. Dat maakt dat ik ook veel positiever ben over mezelf en mijn toekomst.”

Lees ook het verhaal van:

Emma

emma

Wiebe

wiebe

Sara

sara
Sorry, your browser does not support inline SVG.