“Wij willen jongeren op hun plek brengen”

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Erna Kerkhof, directeur

“Wij willen dat onze studenten een diploma halen om verder te leren op het mbo of aan het werk kunnen. Onze aanpak is gericht op leren in de praktijk en leren door te doen. We hebben een kleinschalige opleiding, met twee locaties en dat biedt voordelen. De docenten en andere teamleden kennen elkaar én de studenten goed. De jongeren kunnen rekenen op een persoonlijke en positieve begeleiding. Zij hebben dat extra steuntje in de rug nodig.

“Docenten zorgen voor persoonlijke sfeer en creëren veilige omgeving”

Stap mogelijk maken

Onze school biedt in principe een opleiding van één jaar. In dat jaar maken studenten een belangrijke stap in hun leven. Wij maken die stap mogelijk. Ons team bestaat uit bevlogen professionals. Zij zorgen voor een persoonlijke sfeer en creëren een veilige leeromgeving. Dan is er voor studenten ruimte om te leren en groeien. En is het af en toe moeilijk, dan blijven onze docenten altijd kansen zien.

Verbinding

We hebben onze omgeving heel hard nodig om de jongeren op hun plek te brengen. Daarom investeren we gericht in contacten en leggen we graag nieuwe verbindingen in onze stad. Samen met collega’s onderzoek ik graag de mogelijkheden die bedrijven, maatschappelijke organisaties of particuliere initiatieven onze studenten kunnen bieden en andersom. Het is fantastisch om te zien wat dat oplevert. Daar krijg ik heel veel energie van.”

Lees ook het verhaal van:

Twan Voets
conciërge

Sorry, your browser does not support inline SVG.