“Ik wil laten zien wat ik kan” – Emma

Sorry, your browser does not support inline SVG.
emma

Emma

“Ik heb op veel verschillende scholen gezeten. Nu heb ik eigen woonruimte en valt alles op zijn plek. Ik wil mijn diploma halen. Ik heb echt geluk gehad dat ik deze kans kreeg. Dit is een hele fijne school, de dagen vliegen voorbij. Als er iets is, kun je altijd bij een docent terecht.

 

“Ik wil in de beveiliging gaan werken. Ik heb genoeg zelfvertrouwen”


Hartstikke stoer

Ik loop stage in de beveiliging. Ik wil na mijn opleiding ook in de beveiliging gaan werken. Ik heb genoeg zelfvertrouwen om als vrouw in dit mannenberoep te werken. Ik wil laten zien wat ik kan. Ik heb heel wat meegemaakt en ben inmiddels erg zelfstandig. Dat betekent dat ik straks ook overal inzetbaar ben. De afwisseling van het beroep spreekt me aan. En het is natuurlijk hartstikke stoer!

 

Best pittig

Ik ben 17 en woon sinds dit jaar zelfstandig. De combi met school en stage is best pittig. Als ik thuis kom, moet ik ook goed voor mezelf zorgen. Dat betekent zelf boodschappen doen, koken en wassen. Dat is behoorlijk zwaar. De rust van een eigen plek en een fijne school en stage maakt dat het allemaal lukt. Daar ben ik trots op.”

Lees ook het verhaal van:

Bo

bo

Brahim

brahim

Gilmara

gilmara
Sorry, your browser does not support inline SVG.