“Ik ben nu heel doelgericht aan het leren” – Wiebe

Sorry, your browser does not support inline SVG.
wiebe

Wiebe

“Ik ben twee keer blijven zitten op het vmbo. Dat betekende dat ik afscheid moest nemen van mijn vertrouwde middelbare school. Eerst zag ik het niet zitten om naar het Entreecollege te gaan, maar het is me heel erg meegevallen. Het is een leuke en overzichtelijke school, die voor mij goed bereikbaar is. Ik volg het Entree plus. Hierdoor blijf ik op niveau. Bovendien mag je op stage, dat is echt leuk. Dat zou ik zo de hele week willen doen.

 

“Ik ben blij met de één op één begeleiding”


Duidelijke focus

Ik ben nu heel doelgericht aan het leren en heb een duidelijke focus. Dat gaat heel goed. Ik krijg goede begeleiding, bijvoorbeeld voor Engels. Dat heb ik ook nodig. Voor mij is Engels heel moeilijk. Op het vmbo vliegen ze door de stof. Ook nu gaat het best snel. Met de één op één begeleiding gaat het goed.

 

Meer zelfvertrouwen

Ze weten hier heel goed hoe ze je het beste kunnen helpen. Ze doen er alles aan zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Ik heb last van faalangst. De aanpak hier geeft me meer zelfvertrouwen. Ik werk hard en doe mijn best. Ik vertrouw erop dat ik er dan wel kom.”

Lees ook het verhaal van:

Gilmara

gilmara

Sara

sara

Bo

bo
Sorry, your browser does not support inline SVG.